Hallo, Ik wil me even voorstellen!

Ik ben Geraldine Uuldriks

Geraldine blogger voor amc-flagstones.png

en ben erg enthousiast om te gaan  bloggen over flagstones, breuksteen, natuursteenstrips en alle toepassingen, trends,

You Name It!!

 

 

PASSION FOR FLAGSTONES

Even een klein stukje terug in de tijd…

AMC Natural Stones is ooit, en met ooit bedoel ik 12 jaar geleden in 2003 gestart als Aphrodite Marble Centre.

Aphrodite, godin van de liefde en schoonheid als kenmerk voor het bedrijf. De A in onze naam staat dan ook voor haar! de liefde en schoonheid van natuursteen in al zijn diversiteit. Onze slogan PASSION FOR STONES heeft daar uiteraard ook alles mee te maken. Natuursteen is zo prachtig, alle soorten hebben zo hun eigen kenmerken, een wonder der natuur hoe dit prachtige product ontstaan is!

Flagstones worden nog steeds op ambachtelijke wijze gedolven en is een natuurlijk gekloofde steen. Geen steen zal het zelfde zijn, een partij flagstones kenmerkt zich door verschillen in vorm, dikte, structuur en grootte.

Flagstones worden al vele eeuwen toegepast in de bouw, voor wanden, vloeren en als dakbedekking. De laatste jaren zijn flagstones weer helemaal terug. Het is bijzonder geschikt voor grote projecten, maar ook als accent heel erg mooi. Met een flagstone kies je voor een bewuste stijl die zeer sfeervol is. Van een goed gelegd flagstone terras heb je dan ook jaren plezier. Kijk eens op de site voor flagstone inspiratie ideeën.

Volg me op dit blog en laat een berichtje achter, alle feedback is welkom. Ik hoop u binnekort te ontmoeten in onze showroom en of showtuin.

 

PASSION FOR STONES XX

Geraldine Uuldriks

Posted on April 23, 2015 and filed under flagstones blog.